Vlindertuin
bij de molen

Praktijk voor energetische
therapie & bewustwording

Voor jong en oud

Energetische therapie is geschikt voor jong en oud. Dus heb je klachten waar je naar wilt kijken of ondersteuning bij nodig hebt, dan ben je van harte welkom.

Jij bent goed genoeg

Mensen leven vaak om aan verwachtingen te voldoen van anderen of omdat men denkt dat het zo hoort.
Samen met jou, wil ik graag kijken wie jij nu eigenlijk bent!
En die persoon is gewoon goed genoeg. Nu al!

Veilige omgeving

In de praktijk creëren we een veilige setting waar jij onvoorwaardelijk gezien wordt als mens. Jouw gevoel, jouw gedachten, jouw afkomst, jouw geaardheid, jouw religie… het mag er allemaal zijn.

Mensen kunnen met uiteenlopende klachten terecht in mijn praktijk. Graag breng ik mensen weer in contact met hun gevoel, zodat ze weer balans krijgen in hun leven. Balans is het sleutelwoord in het leven. Balans tussen gedachten en gevoel. Ook bewustworden van niet helpende overtuigingen die vaak opgebouwd zijn in de jeugd is een belangrijk onderdeel. Je bent niet je gedachten. Iedereen heeft saboteurs in zijn hoofd, als deze de boventoon voeren dan is er sprake van een disbalans.

Een disbalans zal klachten geven. Dit kan op allerlei terreinen zijn, bijvoorbeeld:

  • Lichamelijke klachten (last van organen, allergieën, ontstekingen, pijnlijke spieren, etc.)
  • Psychische klachten (depressie, angst, PTSS, burn-out, overspannenheid)
  • HSP (hoog gevoelige mensen hebben vaak last met prikkelverwerking, d.m.v. oefeningen en bewustwording kunnen ze meer balans krijgen in hun leven)
  • Autisme, PDD-NOS, ADHD (ook hier geldt meer balans creëren. Bij meer balans zullen de klachten wat meer naar de achtergrond verdwijnen)

Vlindertuin bij de molen

0344 604131 / 06 8 260 5461